İSTANBUL / GÜNGÖREN - Güngören İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

2024 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuruları 1 Mart 2024 Cuma günü sona erecektir. Başvuru koşulları ve detaylar okulda öğrencilere duyurulmuş, gerekli bilgilendirmeler veliler ile sınıf grupları aracılığı ile paylaşılmıştır. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL-AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Güngören İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı aşağıdaki gündem maddeleriyle belirtilen yer, tarih ve saatte yapılacaktır.

Katılımınızı bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Gül Ceylan AKTÜRK                                                            Mehmet Erdem AKAYDIN

Okul Aile B. Başkanı                                                                     Okul Müdürü

GÜNDEM MADDELERİ

1.       Açılış ve yoklama,(Toplantı yeter sayısına ulaşılması durumunda toplantıya devam edilecektir.)

2.       Veliler arasında divan başkanı ve bir yazmanın açık oyla seçilmesİ,

3.       2021-2022 Eğitim – Öğretim yılının değerlendirilmesi,

4.       Yönetim ve Denetim Kurulunun faaliyet raporlarının görüşülüp ibra edilmesi,

5.       Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna 5 asil,5 yedek üyenin açık oylama seçimi,