Kurum Adı : Güngören İmam Hatip Ortaokulu
WEB Adresi : http://gungoreniho.meb.k12.tr
Adres : Merkez Mah. Doğanbey Cad. No2 GÜNGÖREN / İSTANBUL

VİZYON
Paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, kadim medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmek.

MİSYON
Uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olarak, İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak, karşılaşılan sorunlara yapıcı çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR
Okulumuz kültürel ve sportif alanda sayısız başarılara imza atmıştır. Başarılarımız linki altında kapsamlı bilgi edinilebilir.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : KALORİFER
Öğretim Şekli : NORMAL EĞİTİM
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:35 - 14:55 (PAZARTESİ,SALI,PERŞEMBE,CUMA) 08:35 - 15:40 (ÇARŞAMBA)
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi :

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Güngören Köyiçi mevkiindedir. Güngören Kaymakamlığına yaklaşık 500 m uzaklıkta olup,özel Güngören Hastanesinin karşısındadır.
Ulaşım : Bakırköy Esenler Atışalanı otobüs ve minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Eminönü Haznedar 92 C ve Beyazıt Bağcılar 92 B otobüsleri okulumuza ulaşabileceğiniz en önemli Toplu taşıma araçlarıdır. Ayrıca Bağcılar Çiftlik- Topkapı minübüsleri de Kaymakamlığın önünden geçmektedir. Tramway hattını kullanan yolcular Kabataş-Bağcılar tramvay hattında Soğanlı durağında indiklerinde ya minibüse binerek Köyiçinde inecekler ya da 10-15 dakika yürüyerek okulumuza ulaşabileceklerdir.
Yerleşim Yeri Bilgisi : Merkez Mah. Doğanbey CD. No:1 Güngören / İSTANBUL