İSTANBUL / GÜNGÖREN - Güngören İmam Hatip Ortaokulu

Güngören İmam Hatip Ortaokulu

Merkez Mah. Doğanbey Cad. No2 GÜNGÖREN / İSTANBUL
Vizyon
Paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, kadim medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olarak, İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak, karşılaşılan sorunlara yapıcı çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz kültürel ve sportif alanda sayısız başarılara imza atmıştır. Başarılarımız linki altında kapsamlı bilgi edinilebilir.
Derslik :37<
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08:20 - 14:45 (PAZARTESİ,SALI,PERŞEMBE,CUMA) 08:20 - 15:40 (ÇARŞAMBA)
KALORİFER
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Bakırköy Esenler Atışalanı otobüs ve minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Eminönü Haznedar 92 C ve Beyazıt Bağcılar 92 B otobüsleri okulumuza ulaşabileceğiniz en önemli Toplu taşıma araçlarıdır. Ayrıca Bağcılar Çiftlik- Topkapı minübüsleri de Kaymakamlığın önünden geçmektedir. Tramway hattını kullanan yolcular Kabataş-Bağcılar tramvay hattında Soğanlı durağında indiklerinde ya minibüse binerek Köyiçinde inecekler ya da 10-15 dakika yürüyerek okulumuza ulaşabileceklerdir.
Merkez Mah. Doğanbey CD. No:1 Güngören / İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Güngören Köyiçi mevkiindedir. Güngören Kaymakamlığına yaklaşık 500 m uzaklıkta olup,özel Güngören Hastanesinin karşısındadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu