İSTANBUL / GÜNGÖREN - Güngören İmam Hatip Ortaokulu

Hedef LGS 2023

Şbt

17.02.2024 tarihinde okul koordinatörümüzünde katıldığı Hedef LGS 2024 İstanbul  koordinatör toplantısı  Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekliştirilmiştir.

Şbt

Hedef LGS kapsamında öğrenci velilerimize yönelik sınav analiz değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

Şbt

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik Etkili ve Verimli Ders Çalışma Yöntemleri semineri yapılmıştır.

Ock

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik "Yarıyıl Tatili Çalışma Programı" öğrencilerimizle paylaşılmıştır.

Ara

Okulumuzdan mezun olan öğrencimiz 8. sınıf öğrencilerimize LGS hazırlık süreciyle ilgili paylaşımda bulundu.

Ara

Kitap Okuma etkinliklerimiz sınıflarımızda öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte yürütülmektedir.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerine yönelik motivasyon amaçlı olarak Başakşehir Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gezi düzenlenmiştir.

Ara

Hedef LGS Projesi Kapsamında öğrencilerimizle Zaman Yönetimi ve Motivasyon Broşürü paylaşılmıştır.